Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prats surt per la porta gran després de deixar el govern de Tarragona

L’exregidor de Cultura alerta de la necessitat de continuar els projectes culturals iniciats / El món cultural aplaudeix la seva decisió

Representants d'entitats, partits i treballadors aplaudeixen Josep Maria Prats, després de la seva intervenció Representants d'entitats, partits i treballadors aplaudeixen Josep Maria Prats, després de la seva intervenció JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dijous, 05 Octubre 2017 17:59

L’exconseller de Cultura de Tarragona, Josep Maria Prats (Units per Avançar), ha rebut aquest migdia a l’Antiga Audiència un acte de suport promogut per Òmnium Cultural, en el què hi han assistit un centenar de persones del món cultural, treballadors de l’àrea i polítics d’ERC, PDeCAT, la CUP i ICV-EUiA. Prats ha pronunciat un discurs d’agraïment i ha lamentat que “sé que això és una hipoteca” per als diferents projectes que estan en marxa. El regidor s’ha sincerat: “Algú havia de dir que s’havia de tancar l’Auditori del Camp de Mart. Fa pena”, o el Teatre Metropol, “que fa llàstima perquè no s’hi ha invertit mai”. Prats ha reconegut que “m’avergonyia haver de dir que no a propostes per manca de pressupost de Cultura o no tenir ni un sol local de la ciutat per a la Sala Trono”.

Tot i quedar a l’oposició, El regidor d’UpA ha dit que seguirà lleial als compromisos signats en el Pacte de Ciutat com els Jocs o la creació d’estructures culturals de futur i ha deixat clar que “des de la meva llibertat, prendré les decisions que hagi de prendre”. Prats ha afirmat que el pacte “no es trenca perquè encara hi ha dos signants que el mantenen”, el PSC i el PP, però “jo me’n desvinculo”. Durant la seva intervenció, el conseller s’ha mostrat “trist, dolgut i desconcertat” perquè socis del govern no hagin condemnat de manera contundent la violència policial de l’1 d’octubre. Finalment, ha carregat contra Ciutadans, que va titllar ahir la seva dimissió de “xantatge”: “Mai he demanat ni exigit res al govern, només m’he dedicat a treballar i servir a la ciutat”, ha sentenciat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: