Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Pellicer valora possibles acords amb l'oposició per aprovar els pressupostos

El govern de Reus manté obertes les converses amb els grups que s'han mostrat favorables a una entesa

 L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb l'equip de govern L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb l'equip de govern ACN
Vida Municipal
Dilluns, 29 Gener 2018 21:47

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha finalitzat aquest dilluns la ronda de contactes anunciada amb els portaveus dels grups municipals de l’oposició per explorar possibles vies de diàleg que permetin l'aprovació dels pressupostos. El govern de Reus mantindrà converses amb els grups amb els quals s’han trobat punts d’entesa per explorar possibles vies d’acord materialitzables.

El batlle s’ha reunit amb tots els portaveus dels grups municipals entre dijous passat i aquest dilluns. Les reunions, que s’han celebrat amb una voluntat d’entesa i de prevalença dels interessos de la ciutat, han servit per constatar que hi ha grups amb línies ideològiques insalvables per arribar a acords, i d’altres amb qui, malgrat les crítiques en el passat plenari, hi pot haver punts d’entesa ens determinades prioritats de ciutat. Amb aquests, el govern manté converses obertes per explorar vies d’acord.

En els propers dies, i en funció de com avancin els contactes, Carles Pellicer anunciarà com procedeix en relació a l’aprovació dels pressupostos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: