Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla aprova els pressupostos gràcies al retorn del PDeCAT al govern

Entre les inversions, destaca la reforma del Casal La Violeta, la construcció del gimnàs de l'escola La Portalada i els darrers treballs de millora de la Via Augusta

Imatge del ple ordinari celebrat aquest dilluns al vespre per l'Ajuntament d'Altafulla Imatge del ple ordinari celebrat aquest dilluns al vespre per l'Ajuntament d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 07:42

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) va poder aprovar finalment els pressupostos del 2018 gràcies als vots del seu grup i dels dos regidors del PDeCAT, que han tornat al govern després que el mes d'octubre l'abandonessin com a conseqüència de les divergències polítiques del "Procés". L'Ajuntament va donar llum verda en el plenari d'ahir a uns comptes que ascendeixen a 7.994.820,39 euros i que van rebre la negativa dels dos grups de l'oposició, l'Esquerra Independentista d'Altafulla (EINA) i el regidor no adscrit Alberto Moreno (ex Ciutadans). Alonso, doncs, va poder evitar abocar el tram final del seu mandat a una moció de confiança, en cas que els pressupostos no s'haguessin pogut aprovar.

Les inversions

Pel que fa a les inversions, que pugen a 293.235,48 euros, en destaca la reforma del Casal La Violeta i la construcció del gimnàs de l'escola La Portalada. Aquests projectes tenen en comú que es podrien finançar gràcies al romanent del pressupost del 2017, que garantiria una part important de la inversió. També cal remarcar les millores previstes a la via pública, arranjament de voreres i asfaltat de carrers, on s'hi destinarà una partida de 50.868,02 euros, i els darrers treballs de millora a la Via Augusta, on s'hi invertiran 72.409,46 euros.

Pel que fa al capítol de despeses de personal, s'incrementa en 141.204,35 euros respecte el 2017, amb una partida total de 3,7 milions d'euros. Aquest augment ve motivat perquè l'equip de govern preveu incorporar les quatre places de tresorer, enginyer i arquitecte municipalsl, a més d'un agent més per a la Policia Local.

Finalment, en l'apartat d'ingressos, els impostos directes com l'IBI tenen un pes destacat, amb una xifra de 4.733.000 euros.

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: