Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Tarragona acusa Viñuales (PSC) de "copiar" la proposta de la targeta ciutadana

Lorena de la Fuente (Cs) retreu al PSC que plagiï un dels punts del programa electoral de Ciutadans redactat per a les eleccions del 2019

El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat aquesta setmana la proposta de crear la targeta ciutadana ''T-Tarraco' El candidat del PSC a l'alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat aquesta setmana la proposta de crear la targeta ciutadana ''T-Tarraco' CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 03 Febrer 2023 21:15

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Lorena de la Fuente, ha acusat al candidat del PSC a l'alcaldia -i ex Cs-, Rubén Viñuales, de "copiar" la proposta de crear una targeta ciutadana que la formació taronja va redactar en un dels punts del programa electoral per a les eleccions del 2019. En concret, el redactat del punt del 2019 deia textualment: "Vamos a lanzar una Tarjeta Ciutadana Única para que disfrutes las instalaciones municipales de todos. Pondremos en marcha esta tarjeta para que los vecinos tengan acceso a todas las instalaciones públicas y actividades organizadas por el Ayuntamiento de forma simplificada".

copia i pega Targeta Tarraco Cs

A la imatge, encerclat, el punt del programa de Ciutadans del 2019 sobre la proposta de crear una targeta ciutadana (Cs)

Aquest dijous, el candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, va presentar la proposta de crear la T-Tàrraco, una targeta ciutadana per poder realitzar diversos tràmits i gestions amb l’Ajuntament i que permeti accedir a diferents serveis municipals, com a l’autobús municipal o als museus locals: “La T-Tàrraco té l’objectiu de millorar les relacions entre administració pública i ciutadania. Fins ara, per cada servei teníem una targeta física diferent, mitjançant aquesta iniciativa estarien tots els serveis municipals en una sola”, va declarar el candidat socialista. Viñuales va explicar que "aquesta targeta ciutadana servirà perquè tothom tingui Tarragona ‘a la butxaca’:

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: