Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teresa Pallarès incorpora Pep Cuerba, Sarah Dubois i Jordi Salvadó a la seva "llista de ciutat"

Ocuparan els números 5, 6 i 7 de la candidatura de Junts per Reus

L'alcaldable de Junts, Teresa Pallarès, amb membres de la seva candidatura L'alcaldable de Junts, Teresa Pallarès, amb membres de la seva candidatura JUNTS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Març 2023 05:54

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, va presentar dijous en una roda de premsa a la plaça de Prim les persones que ocuparan els números 5, 6 i 7 de la candidatura. El número 5 serà l’actual regidor d’Esports, Pep Cuerba; el 6, l’enginyera informàtica i activista independentista, Sarah Dubois, i el número 7 l’ocupa el mestre i músic, Jordi Salvadó.

Aquests noms s’afegeixen als de Montse Caelles i Mariluz Caballero, que ja es va anunciar fa uns dies que seran les números 3 i 4 de la llista. “Com veieu apostem per combinar gent amb experiència ja en la gestió municipal amb gent nova. Uns ens aporten solvència i capacitat de treball i de bona gestió demostrada. I, els altres, saba nova, il·lusió, i ganes de treballar i de posar en pràctica noves maneres de fer”, ha dit Pallarès.

Pep Cuerba ha manifestat que té ganes de continuar desplegant els projectes que ha posat en marxa com a regidor d’Esports.

Sarah Dubois, enginyera tècnica en informàtica de sistemes i membre de l’ANC i el Consell de la República, ha subratllat l’aposta de Teresa Pallarès per fer de Reus una ciutat de referència en el sector TIC i el seu compromís amb la independència del país.

Jordi Salvadó, mestre i músic, és soci de diverses entitats locals, director de la Gran Nadala, patró de la Fundació Amics Joan Petit Nens Amb Càncer i coordinador de Pont de Solidaritat. Salvadó ha explicat que “tothom que m’ha vist organitzar iniciatives solidàries, educatives, culturals o esportives sap que treballo amb passió. Ara posaré aquesta passió per treballar amb Teresa Pallarès com a alcaldessa per un Reus amb il·lusió, justícia social i amb la mirada cap a la llibertat i la independència del país”.

Pallarès ha informat que en els propers dies anirà presentant la resta de noms de la llista, que defineix com “una llista de ciutat amb vocació guanyadora i que té la voluntat de representar la majoria de la població i els interessos de la gent”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: