Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marc Montagut: "La millora en la neteja de Salou comença per no inundar la ciutat de cartells electorals"

El candidat de Sempre Salou es mostra crític amb la campanya de publicitat massvia d'altres partits i aposta per "impactes més simbòlics i selectius"

El candidat de Sempre Salou, Marc Montagut, mostra uns cartells de la campanya El candidat de Sempre Salou, Marc Montagut, mostra uns cartells de la campanya SEMPRE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Mai 2023 17:27

El candidat a l'alcaldia per Sempre Salou, Marc Montagut, s'ha mostrat crític amb la campanya de publicitat massiva que duen a terme altres formacions polítiques, que durant aquests dies inunden els carrers de Salou amb les cares dels líders, i ha explicat la seva estratègia de "impactes més simbòlics i selectius" des d'un criteri de sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

"Els polítics som els primers que hem de donar exemple quan es parla d'una ciutat sostenible, de reciclatge, i del mínim impacte sobre el medi ambient; a l'era digital no té cap sentit utilitzar les mateixes eines que als anys 80, quan no hi havia altres canals per arribar a l'opinió pública", ha valorat. "Les estratègies de sostenibilitat i la neteja de Salou comencen per no inundar la ciutat amb els nostres cartells electorals".

Montagut i Sempre Salou consideren el microurbanisme, la cura dels carrers i el manteniment dels espais públics com un dels principals eixos per millorar la imatge del 'Salou 5 estrelles' que ell aspira a reconstruir: "Som els primers que hem de donar exemple; no serveix de res lamentar com estan de brutícia els carrers i que després, des dels partits, actuem pitjor que els grafiters".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: