Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales (PSC) aposta per la construcció de més habitatges socials a Tarragona

El candidat lamenta que des de la Conselleria d’Habitatge liderada per la CUP “s’hagin construït 0 habitatges de protecció oficial”

Rubén Viñuales aposta per la creació de 400 habitatges socials a la nova urbanització del PP-10, que connecta Campclar amb Bonavista Rubén Viñuales aposta per la creació de 400 habitatges socials a la nova urbanització del PP-10, que connecta Campclar amb Bonavista PSC
Vida Municipal Abel Casanovas
Dilluns, 15 Mai 2023 14:04

El candidat socialista a l’alcaldia de Tarragona Rubén Viñuales, ha presentat la seva proposta en matèria d’urbanisme. Viñuales aposta per la creació de 400 habitatges socials a la nova urbanització del PP-10, la qual connecta Campclar amb Bonavista.

L’alcaldable explica que “la nostra proposta és créixer urbanísticament de forma sostenible i alhora sostinguda, volem elaborar un POUM que plantegi la creació de nous barris, repartida per tota la ciutat i crear noves zones verdes”. Viñuales ha remarcat que “el creixement no ha de ser classista, com vol Ricomà, a Tarragona tothom ha de tenir dret a un lloc per viure”.

Els socialistes insisteixen que “és primordial l’aprovació d’un nou pla urbanístic consensuat amb la ciutat, per tal de tenir una estratègia conjunta de ciutat”. “L’últim POUM es va aprovar sense cap vot en contra”, ha recalcat Viñuales.

Evitar el descens de població

Rubén Viñuales també s’ha referit al fet que Tarragona hagi perdut 1500 habitants en dos anys, “una capital que vol exercir el seu lideratge no pot centrifugar habitants cap a altres poblacions, hem de créixer urbanísticament de la mà de l’habitatge públic”.

El socialista ha refermat la necessitat de “construir immediatament els més de 400 habitatges del PP-10, el Ministeri ja ha posat a disposició de la Generalitat les ajudes econòmiques per dur-ho a terme”.

En aquesta línia, Viñuales ha retret a la Conselleria d’Habitatge de l’Ajuntament de Tarragona, ocupada per la CUP, que “en tota aquesta legislatura, han fet un total de zero habitatges de protecció oficial malgrat disposar de les ajudes de l’Estat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: