Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SíTarragona proposa una inversió cofinançada amb la Generalitat per evitar inundacions a la Part Baixa

La candidata Mar Giné també aposta per treure les vies del tren i millorar la connectivitat i la seguretat de la zona

La candidata de SíTarragona, Mar Giné, ha presentat un conjunt de propostes per a millorar les condicions de la Part Baixa de Tarragona La candidata de SíTarragona, Mar Giné, ha presentat un conjunt de propostes per a millorar les condicions de la Part Baixa de Tarragona SÍTARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Mai 2023 18:43

La candidata de SíTarragona a l’alcaldia, Mar Giné, ha presentat un conjunt de propostes per a millorar les condicions de la Part Baixa de Tarragona. El partit té com a objectiu principal “fer-ne un lloc més accessible i agradable per als seus veïns i veïnes”. Entre elles, destaca executar la millor solució per prevenir les inundacions que afecten aquesta zona. Una de les solucions concretes que proposa la candidata és “fer una inversió cofinançada amb la Generalitat per al condicionament de les infraestructures i així evitar futures inundacions que tant han afectat la Part Baixa en el passat”.

A més, Giné vol alliberar el pas de les mercaderies pel centre de la ciutat. La candidata diu que “exigirem a Madrid que treguin les vies de tren del barri”. “Per a SíTarragona és clau la promoció i execució d’un pla de millora dels carrers de la Part Baixa, el qual prioritzi a les persones i garanteixi la seva accessibilitat a la zona”. “Potenciarem el transport públic i crearem una zona pacífica per a vianants i bicicletes”, afegeix Giné.

Una zona amb millor connectivitat i seguretat

Giné explica que “la connectivitat és una altra preocupació important dels veïns i veïnes del Barri del Port, i per això SíTarragona s’implicarà per la creació d’una bona comunicació entre les diferents zones del barri. “Volem crear zones atractives i impulsar projectes de dinamització singulars per atraure la ciutadania a la Part Baixa de la ciutat”.

L’alcaldable també ha parlat de la seguretat a la Part Baixa, afirmant que “treballarem en un model de policia de proximitat, el qual anirà complementat amb el servei de la policia portuària”. A més, “prestarem especial atenció a evitar punts foscos a través de la instal·lació d’una bona infraestructura d’il·luminació”, afegeix. “Així els veïns de la zona se sentiran més segurs i es reforçarà el sentiment de pertinença dels ciutadans”.

Donar ús als locals buits

Giné assegura que SíTarragona “actuarà directament i de manera positiva per evitar que hi hagi locals buits, a través d’un projecte de garantia de lloguers liderat per l’Ajuntament”. Incentivarem que els propietaris implantin activitats al carrer per donar més vida a la zona”, ha afegit.

La candidata diu que “volem promoure els valors de convivència i civisme a través de campanyes en positiu”. “Apostem també per la rehabilitació integral dels immobles i la seguretat dels ciutadans, a través d’ajudes a propietaris i comunitats propietàries”.

Giné comenta que “tenim com a objectiu donar un ús als equipaments municipals i posar-los a disposició de les associacions per a la creació d’un centre cívic”. “També buscarem aconseguir i rehabilitar nous equipaments per a la implantació d’equipaments culturals, com ara teatres, escoles d’art, escoles de música i punts de cultura tradicional”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: