Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales vol executar el Pla de Polígons Industrials de Tarragona

La jornada ha comptat amb la visita d’Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament, que ha pogut parlar amb els treballadors/es i empresaris del complex de Riuclar

El candidat del PSC de Tarragona, Rubén Viñuales, amb la portaveu del PSC al Parlament, Alicia Romero, i la número 2 de la llista, Montse Adán El candidat del PSC de Tarragona, Rubén Viñuales, amb la portaveu del PSC al Parlament, Alicia Romero, i la número 2 de la llista, Montse Adán PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2023 19:06

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha explicat la necessitat d’executar el Pla de Polígons Industrials que es troba "en un calaix de l’Ajuntament": “Els polígons de la nostra ciutat pateixen una forta degradació a causa d’anys d’abandonament, amb les conseqüències que això té per a les empreses. Des de la candidatura del PSC, ens prenem de forma molt seriosa el desenvolupament econòmic de la ciutat. Per aquest motiu, volem executar el pla de xoc als polígons industrials, que es troba en un calaix de l’Ajuntament, per revertir la situació de deixadesa i degradació”.

En aquesta jornada, les i els socialistes tarragonins han comptat amb la visita de la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, i han pogut parlar amb treballadors/es i empresaris del Polígon Riuclar. La portaveu socialista ha afirmat que cal cercar fonts de finançament publicoprivat per a la millora d’aquestes zones: “Els APEUs són claus, juntament amb la inversió privada, per revertir aquesta situació. Tarragona com Catalunya, necessiten un fort pol econòmic al sud del país per donar llocs de treball de qualitat”.

Viñuales també ha apostat per millorar el servei de recollida de residus de la zona i l’accés amb transport públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: