Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Valls clou la campanya electoral amb la lectura del manifest i una festa final al Pati

El document inclou deu compromisos de la llista liderada per Dolors Farré amb els vallencs i vallenques

Junts per Valls va fer lectura del manifest final amb els 10 compromisos, al Pati, amb la recuperada font noucentista com a teló de fons Junts per Valls va fer lectura del manifest final amb els 10 compromisos, al Pati, amb la recuperada font noucentista com a teló de fons JUNTS PER VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 12:24

Junts per Valls encara la recta final de la campanya per a les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig. Aquest dijous, la candidata a la reelecció, Dolors Farré, conjuntament amb els membres de la candidatura, van llegir el manifest final a la plaça del Pati, amb la recuperada font noucentista com a teló de fons.

El document inclou deu compromisos de l’equip Junts amb els vallencs i vallenques, i que s’han llegit en el transcurs de l’acte. Els compromisos de l’equip són: per un Ajuntament fort, per una ciutat de totes i tots, per situar les persones al centre, per la plena igualtat i contra els discursos d’odi, pel patrimoni paisatgístic i ambiental, per tots els barris i per una ciutat cohesionada, per la proximitat com a manera de ser i de fer, pel compromís amb el país, perquè Valls no sigui moneda de canvi de res i per Valls al 100%.

Festa final al Pati

Aquest divendres, a partir de les 18 h, Junts per Valls realitzarà la festa final de campanya al mateix Pati. Un acte obert a tota la ciutat que comptarà amb berenar i inflables pels més petits i amb el concert musical del grup Destil·lats i la música i l’ambient de la xaranga Jaleo Band.

L’acte servirà per agrair "la implicació i el compromís a tot l’equip i a tots els vallencs i vallenques que han participat d’aquestes darreres setmanes intenses i frenètiques".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: