Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Som Catllar: 'El futur govern del Catllar és un insult als ciutadans'

"Creiem que la política havia tocat fons, però sempre es pot fer un pas més avall, com s'ha vist al Catllar", critica el candidat i portaveu del partit de les urbanitzacions, David Rodrigo

Els quatre regidors de Som Catllar - David Rodrigo, Mar Coso, José Infante i Anna Pujol - van comparèixer dilluns en roda de premsa al Col·legi de Periodistes, a Tarragona Els quatre regidors de Som Catllar - David Rodrigo, Mar Coso, José Infante i Anna Pujol - van comparèixer dilluns en roda de premsa al Col·legi de Periodistes, a Tarragona SOM CATLLAR
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Juny 2023 10:08

David Rodrigo, Mar Coso, José Infante i Anna Pujol, quatre regidors obtinguts per Som Catllar (que amb gairebé el 30% dels vots va doblar PSC, Junts i la plataforma MO1-TE, amb dos cadascun) a les eleccions del passat 28 de maig al Catllar, han comparegut aquesta setmana per criticar les "no negociacions" en què "estava tot el peix venut abans de començar a parlar" amb l'objectiu d'excloure'ls d'un possible pacte de govern.

El portaveu de Som Catllar, David Rodrigo, ha exposat els detalls de les reunions amb MO1-TE, Junts i PSC, que ha descrit com "una pantomima", i els tempos del pacte aconseguit per aquestes tres formacions polítiques -amb un repartiment "ponderat" que suposarà canvis a l'Alcaldia i a les carteres pràcticament cada any-, pel que considera "un insult als ciutadans del Catllar, una bogeria i un sense sentit absolut per a la gestió de l'Ajuntament". "Creiem que políticament els sortirà car, perquè s'ajunten forces que són a les antípodes, i pel que fa a gestió, serà molt difícil que es pugui governar; amb aquesta inestabilitat el que surt perdent és el ciutadà", ha valorat Rodrigo.

El número u d'aquesta formació "apartidista", creada amb el suport de les 27 urbanitzacions del municipi de més de 5.000 habitants, que se senten abandonades i discriminades, s'ha mostrat indignat per aquest gir de 360 graus, "que òbvia la voluntat dels veïns, per tornar al mateix lloc amb els mateixos actors, que no volen que entri gent nova a resoldre els problemes pendents". "Creiem que la política havia tocat fons, però sempre es pot fer un pas més avall, com ha passat al Catllar".

Rodrigo ha agraït el suport de les més de 600 persones que han dipositat la seva confiança en Som Catllar, i ha avançat que la seva prioritat és demanar una auditoria dels comptes municipals en els darrers cinc anys, i controlar que els partits que han pactat compleixen amb les promeses i els compromisos dels seus programes respecte a les urbanitzacions. "Farem una oposició constructiva, molt pendents de la seguretat (robatoris i okupacions), el transport públic, la gestió de residus, la depuració d'aigües grises, i la neteja de la zona de seguretat amb els boscos", ha afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: