Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pere Segura és proclamat novament alcalde de Vila-seca

El nou alcalde ha rebut el suport de la majoria absoluta dels 13 regidors de la seva formació Vila-seca Segura

Pere Segura agafant la vara després de ser investit alcalde de Vila-seca Pere Segura agafant la vara després de ser investit alcalde de Vila-seca AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Juny 2023 12:38

Aquest dissabte 17 de juny al migdia, ha quedat constituït el nou Ajuntament de Vila-seca per al mandat 2023-2027. Aquesta corporació, sorgida dels resultats electorals del 28 de maig, és la responsable de conduir la política municipal durant els pròxims quatre anys.

Amb el saló de sessions ple de gom a gom, l’acte oficial s’ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’Edat per part de les regidores electes més gran, Esmeralda Núñez, i la més jove, Nerea Mohino, i ha continuat amb la presentació de les corresponents credencials i amb el jurament o promesa del càrrec per part de totes les regidores i regidors.

Després s’ha procedit a la votació d’alcalde i ha quedat proclamat per majoria Pere Segura i Xatruch, després de rebre el vot a favor de 13 dels 21 regidors de la corporació. El nou alcalde ha rebut el suport dels 13 regidors de la seva formació “Vila-seca Segura”.

Aquests són els nous regidors que formen part de l’Ajuntament de Vila-seca:

Per Vila-seca Segura (13 regidors): Pere Segura, Manuela Moya, Josep Toquero, Cristina Cid, Lucía Teruel, Esmeralda Núñez, Miguel Ángel Almansa, Alberto Miguel, Jordi Trillo, Lluïsa Clavé, David Rodríguez, Elisabet Torrademé i Nerea Mohino.
Pel PSC-Vila-seca Som Tots (3 regidors): Juan Antonio Ramírez, Anabel Margalef i Miguel Ángel Hidalgo.
Per VOX (2 regidors): Javier Domingo i Antonia Raigón
Per Vila-seca en Comú (2 regidors): Núria Miret i Francesc Benaiges
Per Decidim Vila-seca (1 regidor): Josep Forasté

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: