Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Catllar defineix el nou govern amb Jordi Ruiz com a primer alcalde

Ruiz (Junts) ocuparà l’alcaldia els primers 13 mesos de mandat, el rellevarà Xavier Canadell (MO1-TE) i el darrer tram serà per Alba López (PSC)

L'alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, amb la resta de l'equip de govern L'alcalde del Catllar, Jordi Ruiz, amb la resta de l'equip de govern JOAN CARLES BORRACHERO / AJUNTAMENT DEL CATLLAR
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juliol 2023 21:52

El ple municipal extraordinari de l’Ajuntament del Catllar celebrat aquest 4 de juliol ha significat l’inici del nou mandat municipal amb una sessió destinada a l’organització de la nova corporació escollida el passat 28 de maig. Jordi Ruiz (Junts pel Catllar) ocuparà l’alcaldia els primers 13 mesos de mandat. El rellevarà Xavier Canadell (MO1-TE) i el darrer tram l’alcaldia serà per Alba López (PSC).

La Junta de govern local estarà integrada per l’alcalde, Jordi Ruiz, i els tres tinents d’alcalde: Mercè Gavaldà, Xavier Canadell i Antonio López. “Serà un govern que treballarà de forma col·legiada”, assenyalen les quatre forces integrants de l’executiu local: PSC, MO1-TE, Junts i ERC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: