Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

150 alumnes de primària construeixen un hotel d’insectes a la 3a Fira de Ciències

La fira que organitzen els estudiants d'Educació Primària desenvolupa la competència científica dels infants a través de tallers

Instal·lació de l’hotel d’insectes al Jardí de les Papallones, al campus Sescelades Instal·lació de l’hotel d’insectes al Jardí de les Papallones, al campus Sescelades URV
Ciència Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Juny 2019 12:20

La 3a Fira de Ciències és el projecte final de l’assignatura Ensenyament i aprenentatge de les ciències experimentals de 130 estudiants del grau d’Educació Primària i el doble grau d’Educació Infantil i Primària. Organitzen un matí d’activitats a l’entorn del Jardí de les Papallones, al campus Sescelades, perquè 150 alumnes de 1r i 2n de primària coneguin i entenguin conceptes sobre la flora i la fauna a través de l’experimentació.

Nens i nenes de les escoles Pràctiques de Tarragona i Prat de la Riba de Reus en un dels tallers de la 3a Fira de les Ciències: 

Fira de les Ciències 2019

En l’edició que s’ha fet aquest matí de divendres, s’ha instal·lat un hotel d’insectes de forma permanent al jardí i tots els nens i nenes n’han construït un per endur-se’l a casa. Les escoles participants en aquesta edició han estat l’Escola Pràctiques de Tarragona i l’Escola Prat de la Riba de Reus.

Idear les activitats i organitzar l’esdeveniment permet als estudiants i futurs mestres posar en pràctica els coneixements per desenvolupar activitats científiques que tinguin un objectiu d’aprenentatge i determinar una forma d’avaluar-les per comprovar que s’ha assolit l’objectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: