Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial es convertirà en un autèntic "Street Gaming" aquest estiu

Aquest divendres s'obren les inscripcions per participar en jocs arcade i virtuals, que es complementaran amb la presència d’influencers i jugadors professionals de Fifa21 o Fortnite

Imatge de la campanya de jocs que es podran gaudir del 15 de juliol al 15 d'agost Imatge de la campanya de jocs que es podran gaudir del 15 de juliol al 15 d'agost LA FIRA CC
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 09 Juliol 2021 16:12

Els amants de la realitat virtual i jocs arcade o els més adeptes a Fifa o Fortnite tenen una cita a La Fira Centre Comercial, que a partir del 15 de juliol, es convertirà en un Street Gaming únic i ple d'emocions i diversió.

La Planta Baixa del centre comercial de Reus acollirà una zona de Realitat Virtual i Jocs Retro Arcade, a més d'un simulador de conducció. Aquesta activitat tindrà lloc, de 17 a 21h, de dilluns a divendres, i els dissabtes i diumenges d'11 a 14h i de 16 a 21h.

Mentrestant, la Planta Segona serà la seu de la Zona de torneigs on, de dilluns a divendres, es podrà jugar lliurement a Fortnite i a Fifa21. Els dissabtes es faran les competicions de la plataforma Fifa21 i els diumenges serà el torn per a les de Fortnite. En tots dos casos, els guanyadors del cap de setmana obtindran com a premi cadires gaming i perifèrics per a gamers.

El divendres 9 de juny, a través del web de la Fira Centre Comercial, s'obriran les inscripcions per participar en totes aquestes activitats que es complementaran amb la presència d’influencers convidats i jugadors professionals de Fifa21 o Fortnite, perquè els participants a les activitats puguin interactuar amb ells.

Entre tots els participants, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, sortejarà perifèrics per a gamers com ara auriculars, altaveus o teclats. A més, a través de les xarxes socials es durà a terme un altre sorteig on es podran aconseguir més articles regal.

A través d'aquest programa d'activitats, l'emoció està assegurada a La Fira Centre Comercial que es convertirà en un Street Gaming únic entre el 15 de juliol i el 15 d'agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: