Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El II Samà Slow Market de Cambrils tanca amb més de 6.000 visitants

L'event es consolida amb un increment d'un 20% de visitants respecte a la primera edició

Visitants al Samà Slow Market, aquest cap de setmana, al Parc Samà de Cambrils Visitants al Samà Slow Market, aquest cap de setmana, al Parc Samà de Cambrils TWITTER LLUÍS ABELLA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Agost 2021 08:39

La segona edició del Samà Slow Market de Cambrils ha estat novament un èxit rotund, amb més de 6.000 visitants, segons informa l'organització. En concret, el mercat ha registrat un increment de visitants d'un 20% respecte a l'any passat, de manera que "l’event es consolida i es preveu repetir l'experiència al 2022", afirmen.

El control d'aforament -600 persones alhora- va tornar a condicionar les dades, ja que no es podia entrar fins que no anaven sortint altres persones. La entrada, però, va ser molt distribuïda durant tot el dia, tant al matí com a la tarda.

Pel que fa al perfl del visitant, segons les primeres dades estimatives, un 20% eren estrangers (gairebé la totalitat francesos); un 35% del mercat nacional de províncies limítrofes; i un 45% turistes habituals que tenen la segona residència a Cambrils o a la Costa Daurada.

Finalment, els comericants locals han mostrat la seva satisfacció per la bona afluència de públic al Parc Samà, sobre tot de divendres a diumenge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: