Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La firma de moda femenina Koker obre la seva primera botiga a Tarragona

La botiga s'inaugurarà aquest dijous 24 de novembre, a les 18 h, amb la presència de la cantant Rosa López, a més d'altres influencers de prestigi

La firma de moda femenina Koker obre la seva primera botiga a Tarragona La firma de moda femenina Koker obre la seva primera botiga a Tarragona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 20:30

La firma de moda femenina Koker continua amb la seva estratègia d'expansió i aquest dijous obrirà una nova botiga al número 3 del carrer Unió de Tarragona. Un carrer històricament reconegut per comptar amb la presència de comerços de prestigi.

Koker és una marca espanyola de moda femenina de qualitat i que aporta les últimes tendències inspirant-se en les passarel·les internacionals i en les influencers més trencadores del moment.

Un dels punts forts de la marca, és creure en la "dona real", tot fugint de les talles petites i de la moda dels maniquins. Els seus dissenys estan fabricats i pensants per a la "dona actual", tenint present tot tipus de cossos. Així, Koker aposta per la confecció d'un patronatge amb una talla única que escau perfectament en la majoria de les dones, independentment de factors com l'edat o la forma del cos.

Rosa López, a la inauguració

A partir del proper dijous 24 de novembre, Tarragona podrà comptar amb la presència d'aquest nou establiment de 120m² que obrirà portes amb tota mena de luxes. A partir de les 18 hores, la firma inaugurarà oficialment la nova botiga comptant amb un càtering i amb la presència de l'artista i cantant Rosa López, a més d'altres influencers de prestigi com Laia Sabaté, 'El Rincón de mis pelos', 'Han ei dek' o 'Jamilajmy.' Totes elles, influents del món de la moda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: