Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pare i la Mare Noel i un grup d'elfs portaran la màgia de Nadal als eixos comercials de Tarragona

Aquesta nova acció de dinamització comercial recorrerà la ciutat dijous, divendres i dissabte

El Pare Noel, en una imatge d'arxiu El Pare Noel, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Desembre 2022 20:53

Aquest dijous 22 de desembre, el divendres i el dissabte, el Pare Noel i la Mare Noel, acompanyats d’elfs màgics visitaran els comerços de Tarragona per portar-hi música, alegria i il·lusió. Aquesta iniciativa de dinamització dels eixos comercials va en la línia de les anteriors accions que ha impulsat la conselleria de Comerç i s’emmarca en les festes de Nadal. La conselleria aprofitarà l'activitat per repartir uns petits arbres de Nadal per felicitar les festes.

L’horari i recorregut de la comparsa nadalenca serà el següent:

Dijous 22 de desembre, d’11 a 13 h a la Vall de l’Arrabassada i de 16 a 18 h de la Torre dels Vents al Balcó del Mediterrani passant per la rambla de Lluís Companys, pl. Imperial Tarraco, c/ Pere Martell, Moll de Pescadors, c/ de Sant Joan, c/ de Sant Pere, c/ de Pere Martell, c/ Reial, pl. dels Carros, c/ d’Apodaca, c/ de la Unió, c/ del Gasòmetre, c/ de Lleida, pl. Corsini, c/ d’en Canyelles, Rambla Nova, c/ del Comte de Rius i Rambla Vella.

Divendres 23, d’11 a 13 h a Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau, i de 16 a 18 h del Pla de la Seu a la plaça de les Cols passant pel c/ Major, Baixada de la Misericòrdia, c/ del Portalet, Rambla Vella, c/ de Sant Agustí, Rambla Nova, c/ de la Unió, c/ del governador González, pl. Corsini, c/ de Lleida, pl. de Ponent, c/ de Prat de la Riba, c/ de Ramón y Cajal, Font del Centenari, c/ d’Antoni Rovira i Virgili, avinguda de Catalunya, c/ de la reina Maria Cristina, c/ d’Estanislau Figueres, c/ de Sant Fructuós, pl. de la Font, c/ del Cós del Bou, Baixada de la Peixateria, pl. del Rei, c/ de Santa Anna i pl. del Fòrum.

Dissabte 24, d’11 a 13 h a Ponent des del c/ de Gran Canàries a la rambla de Ponent passant pel c/ de les Illes Balears, c/ d’Amposta, c/ del riu Glorieta, c/ del riu Fluvià, c/ de Prades i c/ del riu Segre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: