Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus treu a licitació la redacció del projecte del nou Mercat del Carrilet

El contracte permetrà la comercialització de parades del nou establiment abans de començar les obres

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, han presentat avui els detalls de l'encàrrec L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, han presentat avui els detalls de l'encàrrec REUS.CAT
Comerç ACN
Dilluns, 27 Febrer 2023 14:32


Reus Mobilitat i Serveis ha publicat el plec per a la contractació de la redacció dels projectes bàsic i executiu del nou Mercat del Carrilet de Reus. L'encàrrec permetrà la comercialització prèvia de parades i operadors abans de començar les obres de reforma i adequació de l'immoble de 1.900 m2 a l’avinguda del Carrilet que l'empresa municipal, d'acord amb l'Ajuntament de Reus, va adquirir per implantar-hi l'equipament.

Els treballs que es liciten inclouen una primera fase de suport a Reus Mobilitat i Serveis per analitzar els estudis previs i establir les distribucions i prescripcions del nou mercat. També preveu el contacte amb els paradistes de l'actual mercat del Carrilet per tal definir les necessitats dels nous espais.

Amb el plec es busca un arquitecte que tingui experiència en projectes de mercats. El contracte surt a licitació per 58.854,75 euros (sense IVA) i un termini d'execució de sis mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: