Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

LANOVA Ràdio, Hit 103 i Bellvei Ràdio emetran ‘Nadal a la presó’, un programa especial dedicat als presos polítics

Es tracta d’un programa elaborat per per professionals de la ràdio voluntaris que sonarà aquest dimarts 25 de desembre per emissores locals de tot Catalunya

Imatge promocional del programa Imatge promocional del programa CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Desembre 2018 16:48

LANOVA Ràdio de Reus, Hit 103 de Valls i Bellvei Ràdio emetran aquest 25 de desembre ‘Nadal a la presó’, un programa especial preparat de manera voluntària per un grup de professionals del món de la ràdio per desitjar un bon Nadal als presos polítics. En aquest espai, que s’escoltarà per diferents emissores d’arreu del país, hi participaran familiars i amics dels empresonats, que explicaran com solen celebrar les festes.

També una seixantena de personalitats (Xavi Hernández, Montserrat Carulla, Sílvia Bel, Jordi Basté, Mònica Terribas, Josep Cuní, Carles Francino, Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Sor Lucia Caram…) del país que volen fer arribar el seu escalf el dia de Nadal.

'Nadal a la presó' s’emetrà a les 13:45h i a les 21:00h. A més es redifondrà en el mateix horari l’endemà, dia de Sant Esteve.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: