Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí Ràdio celebra 20 anys amb un programa en directe des del Pavelló Poliesportiu

El programa s’emetrà el dissabte 19 de gener, de 18 a 20h, amb la presència de convidats i continguts que remetran els 20 anys d’història de l’emissora

Els estudis de Constantí Ràdio en una imatge d'arxiu Els estudis de Constantí Ràdio en una imatge d'arxiu CONSTANTÍ RÀDIO
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 09:18

Constantí Ràdio va iniciar les seves emissions durant la Festa Major d’hivern de l’any 1999. Per aquest motiu, aquest dissabte 19 de gener, s’iniciaran els actes de celebració dels 20 anys de vida de l’emissora amb un programa especial en directe des del Pavelló Poliesportiu, de 18:00h a 20:00h, i que comptarà amb un seguit de convidats i continguts que faran recordar aquestes dues dècades viscudes.

Durant l’abril, tindrà lloc un concurs de guió radiofònic amb la participació dels alumnes de l’Institut de Constantí. El guió que resulti guanyador, serà enregistrat als estudis de Constantí Ràdio. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la ràdio sortirà un any més al carrer, per oferir una programació especial en directe durant tota la jornada.

Els actes de celebració del 20è aniversari finalitzaran a la Festa Major d’Estiu, el divendres 2 d’agost, amb el concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: Beatles vs Stones, inclòs en el marc de les Barraques de Constantí, acompanyat de les bandes tribut The Beatboys i Smoking Stones. L’emissora ha anunciat que al llarg de l’any estrenarà nou logotip i pàgina web.

Concert Jove de Constantí

El mateix 19 de gener, a partir de les 23:00h, tindrà lloc el Concert Jove dintre dels actes de la Festa Major d’Hivern a Constantí, amb les actuacions del músic ebrenc, Joan Rovira, el grup de versions de pop-rock internacional, U*Rock i el DJ Carles Navarro, que serà l’encarregat de tancar la vetllada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: