Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la revista cultural i social independent Altafulles.cat

Una quinzena de col·laboradors participaran al nou mitjà que es nodrirà d’entrevistes, reportatges i noticies a més de tenir un Club molt particular

Capçalera de la revista 'Altafulles.cat' Capçalera de la revista 'Altafulles.cat' CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Setembre 2020 12:33

El municipi d’Altafulla disposarà, a partir d’aquest proper dilluns 21 de setembre, a partir de les 20h, d’un nou mitjà de comunicació local d’àmbit cultural i social. Es tracta d’Altafulles.cat, una revista que té com a únic objectiu donar veu a les entitats, associacions i persones que viuen en aquesta població i hi realitzen activitat diversa. A través de reportatges, entrevistes i noticies, la nova revista www.altafulles.cat impulsada i dirigida pel periodista i escriptor Òscar Ramírez Dolcet, aportarà tota l’actualitat cultural i social altafullenca però també abastarà altres àmbits geogràfics. A més, una quinzena de col·laboradors de diferents àmbits aportaran la seva opinió a través d’espais periòdics que complementaran el gruix de la informació periodística.

A tot això s’hi sumaran les xarxes socials en les que està ja present el nou mitjà: Facebook i Instagram. Un canal de Youtube amb vídeos d’àmbit cultural donarà veu també als creadors del Camp de Tarragona o d’altres indrets.

Entre ells hi ha, per exemple, el gestor cultural Jordi Bertran, el periodista Josep Suñé, el notari i professor de Dret Civil Martin Garrido, l’escriptor Samuele Arba, l’enòleg Martí Magriñá, la guionista Marianella Yanes, la psicòloga Blanca Ferrer, el fundador del Faristol Agustí Martí, l’escultor Rufino Mesa, l’activista cultural David Serra o les aportacions del Centre d’Estudis d’Altafulla i de la Biblioteca Municipal d’Altafulla amb un espai que protagonitzaran els seus lectors i lectores.

El Club i l'edició en paper

Altafulles.cat tindrà dues novetats importants. La primera serà El Club, una secció on la gent s’hi podrà apuntar de manera gratuïta i que posarà a l’abast dels seus membres descomptes especials de diversos productes i sortejos d’elements de consum cultural com ara entrades a concerts i activitats diverses.

L’altra novetat és que a més de l’edició online, Altafulles.cat tindrà properament la seva versió que s’imprimirà de manera periòdica i es distribuirà de manera gratuïta per Altafulla i part dels municipis del Baix Gaià.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: