Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

IQOXE posa en marxa les seves unitats productives després d'una aturada tècnica programada

L'actuació, amb una inversió d'1,5MEUR, consisteix a substituir el catalitzador del reactor de la unitat d'òxid d'etilè

Instal·lacions de la zona derivats d'òxid d'etilè d'Iqoxe renovades, dos anys després de l'accident Instal·lacions de la zona derivats d'òxid d'etilè d'Iqoxe renovades, dos anys després de l'accident MAR ROVIRA / ACN
Empreses ACN
Diumenge, 15 Mai 2022 23:39

IQOXE va posar en marxa aquest divendres les seves unitats productives un cop ha finalitzat l'aturada tècnica programada feta en les darreres dues setmanes.

L'actuació, amb un pressupost d'1,5 milions d'euros, ha consistit a fer tasques de manteniment, revisió i substitució de components i peces del reactor de la unitat U-2000, l'única de la península que produeix òxid d'etilè. En concret, s'ha substituït el catalitzador del reactor d'aquesta unitat. "S'ha de fer manera periòdica, ja que aproximadament cada any i mig o dos anys, el catalitzador s'esgota i, per tant, disminueix la seva eficiència", ha explicat el seu director general, José Manuel Segura.

En l'actuació hi van treballar unes 300 persones, entre personal propi i extern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: