Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

DomSpain participa en un projecte europeu per mostrar la singularitat de les empreses familiars

L'empresa familiar reusenca Ramon Bergadà. fundada el 1942, es troba ara per la tercera generació

L'empresa familiar reusenca Ramon Bergadà. fundada el 1942, es troba ara per la tercera generació L'empresa familiar reusenca Ramon Bergadà. fundada el 1942, es troba ara per la tercera generació DOM SPAIN
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2023 06:47

L'organització reusenca DomSpain participa de forma activa en el projecte 'Supporting Family Business' (SFaB). La iniciativa té com a objectiu proporcionar a propietaris, directius, socis i treballadors d'empreses familiars els coneixements, habilitats i competències necessàries per gestionar la propietat. Una altra de les premisses principals del projecte és aconseguir la planificació de successió i la professionalització dins de l'empresa.

El projecte ofereix també millorar la comprensió dels participants sobre la dinàmica de les empreses familiars i les seves característiques distintives. Els resultats del projecte inclouen un curs obert massiu en línia (MOOC) que abasta temes essencials com les característiques especials, la successió, el paper de la dona, els mecanismes de governança i l'estratègia empresarial. A més, un conjunt d'eines de suport a l'empresa familiar proporcionarà idees i exemples pràctics per a un ús més ampli. En conjunt, el projecte pretén optimitzar el rendiment de les empreses familiars i fomentar l'aprenentatge permanent en aquest sector crucial.

El projecte SFab reuneix a set socis de sis països europeus: Espanya, Grècia, Bulgària, Àustria, França i Bèlgica. Per a més informació es pot visitar el web https://sfab-project.eu.

Un exemple del projecte al centre de Reus

Al centre de Reus trobem una empresa amb una història de pes: l'empresa familiar Ramon Bergadà. Fundada en 1942, l'empresa es troba ara per la tercera generació. En el marc del projecte, el seu propietari, Ramon Bergadà, destaca: "La implicació directa de la família facilita la comunicació amb els clients, però també planteja reptes especials. La línia que separa el treball de la vida privada és difícil de distingir, i, per a mi, és un equilibri constant. No obstant això, la meva passió pel negoci i el meu genuí amor pel treball em mantenen motivat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: