Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Compossar celebra 40 anys amb un calendari il·lustrat per la intel·ligència artificial

El calendari de l'empresa tarragonina d'arts gràfiques conté un dibuix per cada mes, on es representen diferents esdeveniments fusionats en una sola imatge

Una imatge del calendari de Compossar Una imatge del calendari de Compossar COMPOSSAR
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2024 21:24

Compossar, empresa tarragonina líder en el sector de les arts gràfiques i publicitàries, celebra el seu quarantè aniversari amb el llançament d'un calendari il·lustrat per la intel·ligència artificial, commemorant diferents efemèrides històriques.

El projecte conté un dibuix per cada mes de l’any, on es representen diferents esdeveniments fusionats en una sola imatge, des de naixements de personatges històrics fins a descobriments científics o moviments culturals.

Des de la seva creació el 1984, Compossar ha estat pionera en la tecnologia del sector de les arts gràfiques, i aquest calendari il·lustrat reflecteix el seu compromís continu amb l'avantguarda i la creativitat.

Com a part de la celebració dels seus 40 anys, Compossar oferirà el calendari de manera gratuïta als seus clients i socis comercials. “És la nostra manera d'expressar gratitud pel seu continu suport al llarg dels anys i de compartir amb ells una creació única que fusiona la història amb la tecnologia més avançada”, comenta Narcís Ortega, gerent de l’empresa.

Sobre Compossar

Compossar és líder en el sector de les arts gràfiques i publicitàries, especialitzat en solucions gràfiques integrals. Des de 1984, estan compromesos amb l'excel·lència i la innovació, servint els seus clients amb productes/serveis d'alta qualitat i construint relacions sòlides per créixer conjuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: