Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant destinarà el Fons de Transició Nuclear a ajudar l'empresariat local

La majoria de les subvencions finançaran projectes de transició energètica i de promoció econòmica

Imatge de la seu de l'empresa municipal IDETSA, on està ubicada la nova Oficina d'Assistència a les Empreses pel Fons de Transició Nuclear Imatge de la seu de l'empresa municipal IDETSA, on està ubicada la nova Oficina d'Assistència a les Empreses pel Fons de Transició Nuclear AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Empreses ACN
Dijous, 22 Febrer 2024 17:42

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant destinarà els 174.418,60 euros del Fons de Transició Nuclear, corresponents al 2023, a ajudar les empreses locals. El segon pagament, d'uns 810.000 euros, està previst que es rebin durant el segon quadrimestre de 2024. La major part d'aquests diners serviran per finançar projectes de transició energètica, promoció econòmica i generació de llocs de treball al municipi.

El consistori ha creat l'Oficina d’Assistència a les Empreses amb l'objectiu d'atendre i acompanyar les companyies que tinguin un projecte d'inversió i que vulguin optar a les línies d'aquests ajuts. El nou servei s'ha ubicat a la seu d'IDETSA (l'empresa municipal de promoció econòmica).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: