Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Declaren els gestors de la cooperativa de Cambrils

Un grup d'afectats es va querellar contra els antics gestors de l'entitat

L'advocat de dos dels investigats, Anton Verdeny, ahir, als Jutjats de Reus. L'advocat de dos dels investigats, Anton Verdeny, ahir, als Jutjats de Reus. ACN.
Empreses El Punt Avui/ACN
Dimecres, 11 Gener 2017 08:15

Els primers investigats per la possible responsabilitat en la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa de Cambrils van començar a declarar ahir davant del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, que instrueix la causa. El cas està obert a partir de la denúncia feta per un grup d'onze afectats que s'han querellat contra els antics gestors de l'entitat, i que se suma a una altra querella de sis afectats més. Els dos primers investigats, Agustí Massagué i Jaume Solana, van acreditar davant del jutge que no formaven part de la intervenció de comptes de la cooperativa, i el seu advocat confia que el magistrat dictamini el sobreseïment de la investigació dels seus clients.

Per dilluns vinent, després d'alguns ajornaments, està previst que declari l'exdirector general de la cooperativa, Josep Maria Siuró. Els altres investigats són el director gerent, Xavier Mas; el president del consell rector, Jaume Baiges; interventors de comptes, el secretari i el tresorer. L'advocat de dos dels investigats, Anton Verdeny, va explicar ahir que cap dels seus clients formava part de la intervenció de comptes de la cooperativa. El lletrat va explicar que, en el cas de Massagué, aquest no és soci des de fa uns quants anys i que està jubilat. Respecte a l'altre client, Jaume Solana, que sí que és soci, l'advocat va indicar que té una incapacitat reconeguda i que va renunciar a tenir qualsevol càrrec.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: