Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres escoles de Reus participen en la 37a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp

La sessió final de la Mostra de Teatre escolar tindrà lloc aquest dijous a la tarda al Teatre Bartrina

Imatge d'arxiu de la Mostra de Teatre Reus-Baix Camp Imatge d'arxiu de la Mostra de Teatre Reus-Baix Camp CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 11:14

L’Escola Marià Fortuny, l’Institut Escola Pi del Burgar i l’Escola Montsant participen aquest dijous, al Teatre Bartrina, a partir de les 17:30h, a la representació final de la 37a Mostra de Teatre Reus-Baix Camp. Les diferents obres de teatre s’han representat durant tot aquest mes d’abril als teatres del Col·legi Maria Rosa Molas, del Col3legi La Salle i a la Sala Santa Llúcia.

Alumnat i mestres de 26 escoles de la comarca, de les quals 21 són de Reus, han preparat i representat durant aquest mes diferents obres teatrals. Un total de 4.800 persones, entre infants i docents, han participat de la Mostra. Durant tot el mes d’abril s’han representat 26 obres on hi ha actuat 815 infants.

La sessió d’aquest dijous s’inclou en les activitats del Pla Educatiu d’Entorn de Reus amb l’objectiu d’aproximar el treball artístic de les escoles a les famílies i persones properes a l’alumnat. La funció, limitada a entrada amb invitació, inclou tres representacions: ‘La Cabreta i els set llops’ representada per l’alumnat d’Educació Infantil P5 de l’Escola Marià Fortuny; ‘De què fa gust la Lluna’ a càrrec de l’alumnat de 1r de Primària de l’Institut Escola Pi de Burgar i finalment, l’alumnat de 5è de Primària de l’Escola Montsant presentarà ‘L’Escola Montsant, una escola de pel·lícula’.

La Mostra de Teatre Reus-Baix Camp està organitzada des del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i finançada per la Diputació de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: