Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Open Europe de Reus participa en un programa d’habilitats digitals, creatives i emprenedores per a joves

Es fa amb l’objectiu d’ajudar-los a formar-se una “identitat europea” i tenir més opcions laborals

Imatge de la presentació del progrma per a joves "Move & Act" Imatge de la presentació del progrma per a joves "Move & Act" OPEN EUROPE REUS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2024 11:03

L’associació reusenca de programes educatius europeus Open Europe participa en el programa “Move & Act”, un projecte Erasmus + que sosté el desenvolupament d'habilitats digitals, creatives i emprenedores per a joves.

L'objectiu principal és el desenvolupament d'aquestes habilitats per ajudar-los a formar-se tenint una identitat europea, i augmentar així les seves possibilitats laborals per actuar a escala local, nacional i europea.

En aquest sentit, la iniciativa permet treballar capacitats artístiques, enfocades al camp de les arts audiovisuals, i també digitals, relacionades amb tecnologies innovadores, per a joves en risc d'exclusió social.

Ajuda a joves en risc d’exclusió

'Move & Act' està destinat a joves sense educació, treball o formació; nois i noies amb discapacitat, migrants i d'altres relacionats amb les arts. El programa de formació gratuït inclou una guia amb diverses tècniques i activitats artístiques, i xerrades i tallers del mes de febrer al maig.

Així mateix, vol crear una xarxa de joves en risc d'exclusió social i donar-los l'oportunitat de dir la seva vers les problemàtiques que pateixen.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: