Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà demana a la Generalitat impulsar un Pla Educatiu d’Entorn

La proposta ha estat secundada pels representants de tots els centres educatius del municipi

Roda de Berà demana a la Generalitat impulsar un Pla Educatiu d’Entorn Roda de Berà demana a la Generalitat impulsar un Pla Educatiu d’Entorn AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2024 10:22

El Ple de l’Ajuntament de Roda de Berà va aprovar dijous passat, per unanimitat, demanar al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la signatura d’un conveni per la redacció d’un Pla Educatiu d’Entorn (PEE).

La regidora d’Ensenyament, Rosana Dorantes, es va reunir amb diversos representants dels centres educatius de Roda de Berà, per tal de conèixer les seves opinions i inquietuds. Tots els centres van acabar donant suport a la proposta.

Diagnosi de la situació

Prèviament al seu desplegament s’efectuarà una diagnosi de la situació en l’àmbit local. El PEE de Roda de Berà facilitarà la cooperació educativa entre el departament d’Educació, l’Ajuntament i els centres educatius, amb l’objectiu d’assolir l’èxit acadèmic de tot l’alumnat i contribuir a millorar les condicions d’escolarització, la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència, l’ús de la llengua catalana i l’aprenentatge en xarxa.

Mitjançant el Pla també es potenciarà la participació en activitats i espais de convivència de l’entorn escolar, enfortint la relació entre els centres i el seu entorn, així com els vincles amb les famílies.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: