Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou projecta un nou institut-escola al Cap Salou per al curs 2025-26

L'Ajuntament, des de fa temps, ha posat a disposició de la Generalitat, els terrenys per a la construcció del nou centre educatiu

Imatge de la reunió celebrada al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya Imatge de la reunió celebrada al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya AJUNTAMENT DE SALOU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 00:10

En una reunió celebrada al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, el director generals de Centres Públics, Simó López Xirau, juntament amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d'Ensenyament, Julia Gómez, han posat les bases per a la futura construcció d'un centre educatiu a Cap Salou.

La trobada, que també va comptar amb la presència de Joan Manuel Audi, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona, s'ha centrat en la reclamació d'una infraestructura educativa que pugui atendre les necessitats dels residents al Cap Salou.

L'Ajuntament de Salou, des de fa temps, ha posat a disposició de la Generalitat, els terrenys necessaris per a la construcció del nou institut-escola, un gest que evidencia el compromís del govern salouenc amb l'educació i el benestar dels seus ciutadans.

Compromís per començar el curs 2025-26

La Generalitat, per la seva banda, ha assumit el compromís de garantir que per a l'any lectiu 2025/26, els estudiants d'aquella zona puguin començar les classes en aquest nou equipament, apropant així l'educació a l'alumnat resident al Cap Salou.

Des de l'Ajuntament valoren que aquesta iniciativa "és un gran avanç en la resposta a les inquietuds educatives de la zona, proporcionant un accés més fàcil i directe a un ensenyament per a l’alumnat que viuen en l’entorn del Cap Salou".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: