Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ensenyament substituirà provisionalment la professora de l'EOI qüestionada pels alumnes

La substituta s'incorporarà dijous, mentre la Inspecció i la direcció del centre prendran la decisió més adequada un cop disposin de totes les versions

El delegat del curs d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes, Abraham Veciana, mostra el calendari d'exàmens que s'havia de complir. El delegat del curs d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes, Abraham Veciana, mostra el calendari d'exàmens que s'havia de complir. MARINA MARTÍNEZ.
Ensenyament Josep Cartanyà
Dimecres, 11 Gener 2017 17:37

El Departament d'Ensenyament ha confirmat avui que demà dijous s'incorporarà una nova professora com a substituta de la mestra d'un curs intensiu d'anglès de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Tarragona, que ha estat criticada per una desena d'alumnes acusada de "mala praxis". La Inspecció d'Ensenyament assegura que ha seguit el protocol d'actuació i "ha gestionat i supervisat aquesta situació, des de l'inici juntament amb la direcció de l'EOI". Un cop es va saber que la professora estava de baixa, els serveis territorials d'Ensenyament van iniciar el procediment per a substituir la docent seguint els canals administratius normatius. 

Els alumnes es van queixar sobre la manera d'impartir les classes de la professora. El delegat de classe, Abraham Veciana, afirmava: "Imparteix classes de manera desordenada, sense saber explicar la matèria i falta constantment a l'aula". Sense anar més lluny, dimart passat, els alumnes no van poder fer un examen perquè la mestra estava de baixa. Per aquest motiu, els alumnes van demanar un substitut de forma immediata per poder preparar l'examen oficial de final de curs, previst pel 23 de gener, amb garanties. Els estudiants també estan disposats a exigir el retorn dels diners de les taxes de les matrícules.

Però des dels SSTT d'Ensenyament s'ha garantit que, amb aquesta substitució, "els alumnes no tindran impacte en la dinàmica lectiva de manera significativa". Mentrestant, la direcció de l'EOI i la Inspecció, estudiaran la situació amb tota la informació i amb la versió de la professora implicada "per a prendre la decisió adequada". 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: