Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El llarg dinar de Nadal', a la Sala Trono

Aquest cap de setmana la sala tarragonina acollirà tres funcions de l'obra de la companyia La Ruta 40

Imatge d'una escena d''El llarg dinar de Nadal', que es podrà veure aquest cap de setmana a la Sala Trono Imatge d'una escena d''El llarg dinar de Nadal', que es podrà veure aquest cap de setmana a la Sala Trono CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 18 Gener 2019 07:31

A casa de la família Bayard el gall d'indi està a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren... I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps. Aquesta és la trama d'El llarg dinar de Nadal', de Thornton Wilder, que la companyia La Ruta 40 presenta aquest cap de setmana a la Sala Trono Armanyà de Tarragona.

Una peça traduïda al català per Víctor Muñoz que està carregada d'humanitat, humor i tendresa, on conviden a l'espectador a viure 90 anys a través dels seus 90 dinars de Nadal, perquè "només el temps pot curar-les aquestes coses". 

Dirigida per Alberto Díaz, l'obra de Wilder ens ofereix una preciosa reflexió sobre el pas del temps. Els intèrprets que donen vida a tants dinars de Nadal són Marta Fíguls, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Bàrbara Roig, Berta Girault, Jose Pérez-Ocaña i el mateix Alberto Díaz.

L'obra va ser reconeguda amb el Premi Butaca 2015 al 'Millor espectacle de petit format' i va quedar finalista del Premi BBVA de Teatre 2016.

A Tarragona, es representarà a la Sala Trono el divendres 18 i dissabte 19 de gener, a les 20:30h, i el diumenge 20, a les 18:30h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: