Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘He vist balenes’, un relat sobre la violència política al País Basc a la Sala Trono

L’espectacle es podrà veure aquest divendres, 15 de març, a les 20:30 h, com també el dissabte, 16 de març, a les 18:30 h i a les 20: 30 h

'He vist balenes' va ser nominada a la Millor Obra a la Fira Internacional de Còmic d’Angoulême 'He vist balenes' va ser nominada a la Millor Obra a la Fira Internacional de Còmic d’Angoulême SALA TRONO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2019 12:42

Des de les Illes Balears arriba, aquest cap de setmana, a la Sala Trono de Tarragona l’obra ‘He vist balenes’, de la companyia balear La impaciència. L’espectacle es podrà veure aquest divendres, 15 de març, a les 20:30 h, com també el dissabte, 16 de març, a les 18:30 h i a les 20: 30 h.

Sota la direcció de Xavi Núñez, ‘He vist balenes’ és un viatge narratiu entre la vígilia i el somni, el present i el passat. Es tracta de la història de l’Antón, l’Emmanuel i el Josu, marcada per la violència política al País Basc. L’espectacle, però, també narra l’enclaustrament en presons socials que suposen els prejudicis i la classificació de les persones i que limiten la seva llibertat de moviment.

L’obra va ser nominada a la Millor Obra a la Fira Internacional de Còmic d’Angoulême com també a a la Millor Obra Espanyola en el Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2015. L’espectacle es podrà veure en diferents passis, aquest divendres, 15 de març, a les 20:30 h, i el dissabte, 16 de març, a les 18:30 h i a les 20:30 h. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: