Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Solitudes' posa sobre la taula la qüestió de la soledat a la tercera edat al Teatre-Auditori del Morell

Unes 250 persones van gaudir divendres de l'obra guanyadora de dos premis Max el 2018

'Solitudes' ha estat el darrer espectacle que s’ha pogut veure al Teatre-Auditori del Morell, en el marc de la temporada teatral hivern-primavera 'Solitudes' ha estat el darrer espectacle que s’ha pogut veure al Teatre-Auditori del Morell, en el marc de la temporada teatral hivern-primavera CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 14:53

Tan sols tres actors van omplir tot l’espai de l’escenari del Teatre-Auditori del Morell aquest passat divendres, en el muntatge 'Solitudes'. I és que encarnen, de manera brillant, fins a quinze personatges diferents en un anar i venir de canvis. Un espectacle que transmet multitud de missatges sense pronunciar ni una sola paraula, i que va rebre una gran acceptació per part dels 250 morellencs que el van poder veure. 

Per posar punt final a la temporada hivern-primavera del Teatre-Auditori, la companyia Kulunka Teatro va tornar al municipi després d’haver-lo visitat, durant la temporada 2017, amb la proposta André i Dorin. A més, val a dir que Solitudes va guanyar els Premis Max 2018 a la millor obra de teatre i a la millor composició musical.

Tot i el rerefons trist de la solitud i la incomprensió de les persones grans que presenta el muntatge, Kulunka hi afegeix uns tocs d’humor que van agradar al públic i que no amaguen la realitat d’allò que volen fer palès: la incomunicació dins de la família i el no entendre les necessitats ni els desitjos dels ancians.

Val la pena destacar també la composició musical, que genera una atmosfera que acompanya a la perfecció el treball de la companyia.

Aquest ha estat el darrer espectacle que s’ha pogut veure al Teatre-Auditori del Morell, en el marc de la temporada teatral hivern-primavera. Una programació que va començar al gener i ha acabat aquest mes d’abril, amb vuit propostes de gran qualitat i amb actors i actrius que han fet gaudir els morellencs d’allò més.

Quatre mesos que han acabat més de 1.800 espectadors, una xifra més que satisfactòria que encoratja la regidoria de Cultura a continuar treballant, ja de cara a l’any vinent, en una temporada teatral del Morell que assolirà la seva desena edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: