Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallapupas visitaran La Fira Centre Comercial de Reus per Sant Jordi

L'ONG durà a terme diferents activitats adreçades als infants i hi haurà un estand solidari per col·laborar amb els pallassos que porten l'alegria als hospitals

L'ONG Pallapupas és coneguda per la seva tasca amb els nens i nenes ingressats als hospitals L'ONG Pallapupas és coneguda per la seva tasca amb els nens i nenes ingressats als hospitals ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 18:01

La Fira Centre Comercial de Reus celebrarà la jornada de Sant Jordi de manera especial, rebent la visita de l’ONG Pallapupas que durà a terme diferents activitats adreçades a nens i nenes. El proper 23 d’abril, a la Planta Baixa de La Fira, hi haurà un estand solidari on es podrà col·laborar amb l’ONG.

En aquest espai, que estarà obert de 10h a 14h i de 16h a 20h, es podrà participar en un taller infantil on els nens i nenes hauran de pintar una careta que després es podran endur a casa. A més, s’hi podran comprar diversos articles com ara punts de llibre, samarretes, globus amb forma de rosa o el llibre “Cicatrius amb una altra història”.

La col·laboració entre l’ONG Pallapupas i La Fira Centre Comercial és ja habitual i té el seu punt àlgid cada any quan es realitza la campanya dels somriures que coincideix amb les dates nadalenques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: