Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferran Frauca encarna al tenor Emili Vendrell, aquest divendres a l’Auditori Josep Carreras

L'actor recrea el famós tenor, juntament amb Roger Padullés, tenor, i Josep Surinyac al piano

L'actor Ferran Frauca encarna el famós tenor, juntament amb Roger Padullés, tenor, i Josep Surinyac al piano L'actor Ferran Frauca encarna el famós tenor, juntament amb Roger Padullés, tenor, i Josep Surinyac al piano CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 20 Febrer 2020 22:45

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca ens portarà aquest divendres 21 de febrer, a les 21h, una proposta original, un espectacle on un actor, Ferran Frauca, encarna el famós tenor Emili Vendrell, juntament amb Roger Padullés, tenor, i Josep Surinyac al piano.

El punt de partida és la nit en què el tenor va cantar el seu últim concert i, tornant a casa, fa un repàs del que ha estat la seva vida fins llavors. L'espectacle consta d’una selecció d’àries de sarsuela, òpera i lieder que interpretava Emili Vendrell i entre les intervencions musicals, el personatge que l’encarna fa apunts biogràfics dramatitzats. El concert finalitza amb la cançó de 'L'Emigrant', que va entonar la multitud que va assistir al seu enterrament mentre el fèretre sortia de l’església.

Tot el guió està escrit pel tenor Roger Padullés, periodista de formació i encarregat també de la recerca biogràfica.

                                                                                                  El tenor català Emili Vendrell: Emili Vendrell

Les entrades es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: