Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Queralt Lahoz presenta 'Pureza' al Teatre Auditori del Morell

El concert serà aquest divendres 5 de novembre, a les 21h

Imatge promocional de l'artista Queralt Lahoz i la seva banda Imatge promocional de l'artista Queralt Lahoz i la seva banda LAYANISS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 05 Novembre 2021 00:57

La reconeguda artista catalana Queralt Lahoz presenta, aquest divendres 5 de novembre, al Teatre Auditori del Morell, el seu primer disc 'Pureza'. Una actuació que s’emmarca dins del 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del municipi, i també inclosa en el programa del festival de pop, rock i folk
'Accents'.

La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus paisatges personals i els orígens flamencs. L’artista traça un pont entre passat, present i futur; es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana.

Amb aquesta combinació, Queralt Lahoz desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent. A més, té una de les veus més prometedores de l’escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic o rapejar al més pur estil dels anys 90.

El concert serà a les 21 hores, i les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a dijous de 16 a 20 hores, i també online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla. El preu és de 5 euros per a les entrades anticipades, i de 8 euros a taquilla.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, i tot i que l’aforament del Teatre Auditori ja es pot tornar a omplir al 100%, continuarà sent obligatori l’ús de la mascareta.

'Deprop'

El cicle 'Deprop' va començar el passat 2 d’octubre i s’allargarà fins al 26 de novembre, amb set espectacles de diverses disciplines. La pròxima cita serà dissabte 13 de novembre amb 'Les variacions Bildelberg', una producció de la Sala Trono que es representarà en plena festa major de Sant Martí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: