Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Sant Esteve de Vila-seca, aquest dissabte a l'Auditori Josep Carreras

La formació recuperarà el projecte 'Llum', un projecte que s’havia d’estrenar l’any 2020

El Cor Sant Esteve estrenarà el projecte 'Llum', aquest dissabte, a l'Auditori Josep Carreras El Cor Sant Esteve estrenarà el projecte 'Llum', aquest dissabte, a l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2023 16:54

El proper dissabte 27 de maig, a les 20.00 h, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, el Cor Sant Esteve recuperarà el projecte 'Llum', un projecte que s’havia d’estrenar l’any 2020 i que, a causa de la pandèmia, va quedar en la foscor.

Aquest espectacle, dirigit per Xavier Pastrana i Charo García, combinarà música, llum i moviment amb un repertori d’allò més variat. Un concert que representarà la culminació de mesos de treball i la recompensa per l’esforç de cantants, pianistes i directors durant aquests anys tan durs per a la música en directe.

El cor ens mostrarà les seves habilitats musicals però també la seva capacitat de portar el pes d’un espectacle que incorpora moviments escènics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: