Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Daniel Blanch i Romain Garioud, a les Nits de Clàssics de Valls

El Teatre Principal acull, aquest dissabte 27 de maig a les 20 h, un recital de violoncel i piano format per peces de compositors catalans

Daniel Blanch i Romain Garioud actuaran aquest dissabte a les Nits de Clàssics de Valls Daniel Blanch i Romain Garioud actuaran aquest dissabte a les Nits de Clàssics de Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Mai 2023 12:16

Les Nits de Clàssics de Valls encaren la recta final de la temporada 2022-2023, amb tres concerts. Per tancar el mes de maig, oferiran un recital de violoncel i piano format per obres de compositors catalans com Juli Garreta, Robert Gerhard, Carlota Baldrís i Miquel Ortega. El pianista Daniel Blanch i el violoncel·lista Romain Garioud seran els encarregats de la vetllada musical que tindrà lloc aquest dissabte, a les 20 h, al Teatre Principal de Valls.

La proposta comptarà amb obres com ‘Cabòries’ de Carlota Baldrís, la ‘Sonata en fa’ dedicada a Pau Casals de Juli Garreta, la ‘Sonata per a violoncel i piano’ del vallenc Robert Gerhard i ‘Nocturns lunars’ de Miquel Ortega. Un seguit de peces d’autors catalans que serviran per fer valdre el talent català en la composició.

El pianista Daniel Blanch suma més de vint anys de carrera professional tant com a solista com en el camp de la música de cambra. El barceloní també és el president i fundador de l’Associació Joan Manén, entitat dedicada a la recuperació de la figura del gran violinista i compositor català Joan Manén així com a la difusió d’altres compositors catalans poc reconeguts.

Per la seva banda, el violoncel·lista Romain Garioud es caracteritza per interpretar un repertori eclèctic, tant en música de cambra com en les seves actuacions com a solista. De fet, el francès assegura que el mou una veritable passió pel diàleg musical. Acumula també una llarga trajectòria artística i premis internacionals.

Venda d’entrades

El concert tindrà lloc a les 20 h al Teatre Principal de Valls. Les entrades es poden adquirir al preu de 15 euros a través de www.codetickets.com o de manera presencial a taquilla.

Les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant. Els socis dels Amics de la Música de Valls tenen entrada gratuïta.

Concerts fins al juny

La recta final de les Nits de Clàssics el protagonitzarà una formació especialitzada en música dels segles XVII i XVIII, els Ministers of Pastime. El 15 de juny interpretaran ‘La Cambra de les Meravelles d’Athanasius Kircher’.

I l’últim concert es viurà a l’església de Sant Joan amb la tercera part del ‘Messies’ de Händel participatiu, dedicada a la Glòria de Déu. El 18 de juny a les 19 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: