Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot és a punt per 'Aladín, un musical genial', la III Gala Benèfica pel Casal de l'autisme de Tarragona

El popular musical arriba aquest diumenge 17 de setembre al Teatre Tarragona, en el marc de les Festes de Santa Tecla

Imatge de l'espectacle 'Aladín, un musical genial' Imatge de l'espectacle 'Aladín, un musical genial' TRENCADÍS PRODUCCIONS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Setembre 2023 11:18

Tot és a punt per la III Gala Benèfica 'ALADÍN, un musical genial', organitzada per l'associació Todos En Azul, que arribarà aquest diumenge 17 de setembre, a les 18 h, al Teatre Tarragona, en el marc de les Festes de Santa Tecla. L'objectiu de la gala és recaptar fons per al projecte del primer Casal de l'Autisme de Tarragona, que impulsa l'entitat.

Un musical de referència

La gala estarà protagonitzada enguany per 'Aladín, un musical genial' la combinació perfecta entre la màgia del conte i l'espectacularitat del musical, amb l'encant de les aventures de “Les mil i una nits”, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars.... Tot impregnat i envaït per aquesta aroma oriental de conte. Un espectacle amb el més pur llenguatge musical que sorprendrà el públic amb números inesperats.

El musical, dirigit per Jose Tomàs Chàfer, ha obtingut diversos reconeixements: Premis del Teatre Musical 2015 a la “Millor musical infantil” i a la “Millor actriu revelació” / Premis BroadwayWolrd Spain 2015 al “Millor vestuari”, “Millor escenografia”, “Millor coreografia”, “Millor il·luminació” i “Millor actriu principal”.

Entrega de reconeixements

La gala, que serà conduïda per Helder Moya, s'iniciarà amb el lliurament de reconeixements a entitats, federacions, empreses i institucions que han col·laborat durant l'últim any amb els projectes i activitats de Todos En Azul. La violinista Misha també amenitzarà la gala amb la interpretació de peces per rebre els espectadors.

A continuació el públic podrà gaudir de l'espectacle 'Aladín, un musical genial'. Seguidament, el president de l'entitat, Juan José Caravaca, explicarà breument en què consisteix el projecte 'Casal de l'autisme de Tarragona. I per acabar, el ritmes de la xaranga montblanquina Bandarra Street Orkestra posaran el punt i final a la gala d'enguany.

La gala està dirigida per Pau Tules, de Tarraco Produccions SL i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona.

Venda d'entrades

Les entrades per a la gala, que oscil·len entre els 15 i 20 euros, es poden adquirir a través de: entrades.tarragona.cat

El Casal de l'autisme permanent

La III Gala Benèfica té per objectiu seguir recollint recursos per al projecte de creació del primer 'Casal de l'autisme permanent de Tarragona', que impulsa Todos En Azul. El “Casal” es concep com un centre social, cultural i inclusiu -obert tot l'any-, que ofereixi serveis i activitats i que doni resposta a les necessitats d'infants i adults amb autisme i de les seves famílies.

El projecte preveu que el “Casal” sigui un espai polivalent amb dependències interiors i exteriors, on s'hi podran realitzar diverses activitats, tallers, xerrades, formació, teràpia, jocs, arts escèniques, exercicis sensorials, etc... Tots els tallers i activitats que s'impartiran estaran dirigides per un professional especialitzat en autisme. Un espai sense barreres arquitectòniques ni sensorials adaptat a qualsevol persona que tingui algun tipus de discapacitat física, visual o auditiva.

El seu funcionament serà per torns horaris, de manera que si els infants tenen escola als matins podran fer ús del centre a les tardes, o a l'inrevés, i els adults podran utilitzar-lo si no tenen cap altre lloc on anar.

Todos En Azul

L'associació Todos En Azul va néixer a Tarragona amb l'objectiu de donar suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), a través de la generació de recursos i serveis i l'organització d'activitats diverses. Actualment l'entitat està formada per prop de 200 socis i sòcies de tot el Camp de Tarragona.

Entre els projectes de l'entitat, destaca la creació del primer Casal de l'Autisme de Tarragona durant tot l'any. Tant és així, que totes les activitats solidàries per donar visibilitat a les persones amb autisme van encaminades a la captació de recursos per al futur casal. De moment, alguns d'aquests recursos i serveis s'estan oferint a través del Centre de suport a infants amb autisme (actual seu de l'entitat), el Casal d'autisme d'estiu, orientat més cap a l'àmbit del lleure, i 'Entén la teva ciutat amb pictogrames', un projecte que pretén facilitar l'accessibilitat cognitiva a les persones amb autisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: