Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Flamenc en femení i titelles posen el punt final al 'Deprop' del Morell

Les darreres actuacions seran divendres 17 de novembre, a les 21 h, i diumenge 19 de novembre, a les 12 h, al Teatre Auditori

L'espectacle de titelles "Guant" farà parada al Morell en el marc del cicle teatral "Deprop" L'espectacle de titelles "Guant" farà parada al Morell en el marc del cicle teatral "Deprop" AJUNTAMENT DEL MORELL
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 16 Novembre 2023 07:55

Aquest cap de setmana el 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell, arriba al seu punt final amb dues propostes d’allò més atractives: d’una banda, l’actuació de LaboratoriA, amb 'Qué quiere la niña' i, de l’altra, una proposta familiar titulada 'La Caseta de Xocolata'.

LaboratoriA és un projecte pioner en la interpretació feminista del flamenc. La companyia, formada per cinc dones, neix el 2017 a Barcelona i es constitueix com un laboratori d’experimentació artístic per desconstruir els rols de gènere vinculats al flamenc. Les artistes que formen el conjunt han treballat al llarg de les seves carreres amb artistes de la talla de Chicuelo, Andrés Marín, Chano Domínguez o Las Migas.

Aquesta cita serà aquest divendres, 17 de novembre, a les 21 hores i al Teatre Auditori del municipi. A més, és una proposta que forma part del Festival de pop, rock i folk dels Països Catalans ‘Accents'. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics. Les entrades anticipades valen 8 euros, mentre que a taquilla costen 10 euros.

Pel que fa a 'La Caseta de Xocolata' és un conte clàssic i, com totes les històries que han transcendit, recull les vivènciesi experiències que se n’han repetit una vegada i una altra a través dels temps, i ja formen part del saber popular. Sovint, als contes clàssics pot semblar que les nenes són més febles i necessiten ser protegides, però només hem d’aprofundir una mica en les situacions per adonar-nos que elles s’enfronten de la mateixa manera als monstres i pors, l’única diferència és que la major part de les vegades no empren la força, sinó l’astúcia i la intel·ligència. Nenes i nens són iguals iactuen segons les seves possibilitats i facultats. Com no podia ser d’una altra manera, la saviesa dels contes clàssics així ho reflecteix.

El 'Guant' fa pardada al Morell

L’última cita del 'Deprop' serà aquest diumenge, 19 de novembre, a les 12 hores i al Teatre Auditori. A més, és una proposta que forma part del 19è Festival internacional de teatre de titelles 'Guant' de Valls. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics.

Les entrades 

Les entrades anticipades valen 3 euros, mentre que a taquilla costen 5 euros. Totes les entrades es poden adquirir a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o bé online, a elmorell.koobin.cat. I a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de l’actuació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: