Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

David Bisbal torna a Tarragona després de sis anys

L'artista presentarà el seu últim disc 'Me Siento Vivo', el proper 12 de juliol, a la Tarraco Arena

Imatge d'arxiu de l'últim concert que David Bisbal va fer a Tarragona, a la Tarraco Arena, ara fa sis anys Imatge d'arxiu de l'últim concert que David Bisbal va fer a Tarragona, a la Tarraco Arena, ara fa sis anys M.ÀNGELS BLADÉ / ARXIU-INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Febrer 2024 21:36

El proper 12 de juliol, arriba David Bisbal a la San Miguel Tarraco Arena amb el seu 'Tour Volaré 2024'. 

Guanyador de 3 Grammy Llatí, 3 Billboard Llatins, 3 World Music Award i 2 Premis Ondas, entre els més de 80 guardons nacionals i internacionals que acumula, Bisbal és reconegut a banda i banda de l'Atlàntic per la seva carrera de més de 18 anys, en els quals ha aconseguit 11 Discos de Diamant per les vendes dels seus discos i amb més de 1.000 concerts a les seves espatlles per tot el món.

En aquest nou xou, els seus fans podran gaudir d'un repertori renovat de cançons on es trobaran alguns dels seus grans èxits, així com els temes del seu darrer disc 'Me Siento Vivo', en què David reivindicava el pop amb so vuitanta acariciant estils de tot tipus. Aquest disc ha significat un abans i un després a la carrera de l'artista per ser considerat un dels més elaborats.

Les entrades es poden adquirir a tarracoarena.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: