Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música, activitats i exposicions a la Festa Major d’hivern de la Canonja

El municipi també comptarà amb l’assistència al Liceu per gaudir de l’Òpera Werther

Una de les activitats de la Festa Major d'hivern de la Canonja: la baixada de carretons Una de les activitats de la Festa Major d'hivern de la Canonja: la baixada de carretons CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2017 11:36

La Canonja celebra a partir de dijous, 19 de gener, la Festa Major d’Hivern en honor al seu patró Sant Sebastià. Es comptarà amb una programació molt diversa que englobarà dos caps de setmana.
El tret de sortida serà el dijous amb la baixada de carretons al carrer Raval. Aquest mateix divendres, a les 19h, s’inaugurarà al Castell de Masricart l’exposició de la Roda d’Art que organitzen diferents centres d’estudi del Camp de Tarragona i que en aquesta ocasió mostra les obres de l’artista canongina Núria Rion. Tot seguit, al mateix Castell hi haurà una conferència sobre l’Òpera Werther dins del cicle ‘Liceu al Territori’.

El dia de Sant Sebastià estarà dedicat al matí als diferents actes tradicionals i a la tarda es programarà un monòleg a càrrec d’Eva Cabezas, Kalderas i Tomàs García. La nit estarà amenitzada pel ball amb l’Orquestra Centauro, adreçat als més joves. El dissabte, 21 de gener, al matí es duran a terme diverses activitats al voltant del poliesportiu, com ara el parc infantil, i a l’skatepark el campionat d’skate i scooter adreçat als joves. La tarda-vespre estarà protagonitzada pel correfoc infantil pel concert de l’Orquestra Maravella, que farà el ball de nit. El diumenge al matí serà el moment de l’esport amb el Cros Sant Sebastià i a la tarda es gaudirà de l’estrena de la comèdia musical de ‘Las Chicas de Oro’, ‘No me cuentes cuentos’. L’altre cap de setmana podrem gaudir d’una obra dedicada al públic familiar que tindrà lloc dissabte al matí, un concert de música tradicional a càrrec del ‘Tecler’ i la nit més jove amb l’edició del segon CNJ&MUSIC. La Festa Major d’hivern tancarà el diumenge, dia 29 de gener, amb l’exposició canina i l’escudella popular.

La Canonja i el Liceu

La participació l’any 2016 de la Canonja al ‘Liceu a la fresca’ ha posat en marxa tot un seguit de contactes amb el Gran Teatre del Liceu i els seus programes d’acostament de l’òpera al territori. Així, gràcies a aquesta col·laboració, s’ha programat una anada al Liceu pel dia 4 de febrer a l’Òpera Werther.

Les entrades amb visibilitat òptima es vendran a 60€ al Castell de Masricart a partir de dilluns, 16 de gener, fins esgotar les places. El cost de les entrades és gairebé un 50% del cost habitual de la representació i inclou també l’anada i tornada en autocar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: