Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern

El premi al millor aparador nadalenc i el nou gegant Balam, novetats d’enguany

Imatge dels gegants de Constantí Imatge dels gegants de Constantí CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2017 11:52

La Festa Major de San Sebastià a Constantí arrenca el 19 de gener fins el dia 29 amb una trenta d’activitats. El pregó d’aquest any té com a protagonista el constantinenc Lluís Papiol i Molné, investigador i divulgador de la historia local i de Centcelles. Després del pregó es farà l’entrega dels premis i distincions honorífiques a diverses entitats i personalitats del poble. Com a novetat, aquest any s’entregarà un premi al millor aparador nadalenc.

El divendres 20 de gener, Diada de Sant Sebastià, es realitzarà l’Ofici en honor al patró, que enguany es traslladarà al Pavelló Poliesportiu, també es farà la tradicional ballada de sardanes davant de l’Ajuntament i el Ball de Festa Major amb l’Orquestra Meravella.  Durant el cap de setmana, el pavelló municipal acollirà diversos espectacles com l’actuació del mag Albert o l’obra de Teatre d’humor  ‘50 ombres d’Andreu’. També hi haurà la Trobada Gegantera, on hi haurà la presentació del nou gegant Balam, a càrrec de l’associació Dance Power Constantí.

El programa d’actes també inclou una darrera representació del Pessebre Vivent a càrrec dels Pastorets del poble i l’acte de la cessió del fons bibliogràfic a l’ajuntament, per part de Montserrat Duch Plana, catedràtica en Història Contemporània. L’últim dia de les festes es farà l’entrega dels desens Premis Literaris de Constantí ‘Relats d’Amor’. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: