Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primer cap de setmana de festa major a Salou

El pregó d'Enrique San Francisco, el Comedy Zoo Tour i el concert de la Unión, entre les propostes d'aquest cap de setmana

El pregó amb l'actor i humorista Enrique San Francisco d'aquest vespre donarà el tret de sortida a la Festa Major El pregó amb l'actor i humorista Enrique San Francisco d'aquest vespre donarà el tret de sortida a la Festa Major CEDIDA
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 27 Gener 2017 18:21

El pregó amb l'actor i humorista Enrique San Francisco d'aquest vespre donarà el tret de sortida a onze dies d'activitats de la festa major d'hivern de Salou. Entre totes les propostes destaca el Cós Blanc, que se celebrarà el dia 4 de febrer amb la novetat d'un concurs on es premiarà la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia, d'entre les 29 participants. Però abans es podrà gaudir de grans espectacles, com el d'avui a la nit a l'envelat Comedy Zoo Tour, amb Santi Millán, José Corbacho i Javi Sancho, o el concert gratuït de La Unión de demà dissabte.

Aquest primer cap de setmana de festes tampoc no faltaran els actes de cultura popular com la cercavila d'elements populars de dissabte, la trobada gegantera d'aquest diumenge o la desena edició de la mostra i tallers de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, que dóna a conèixer les entitats del municipi. A més, les activitats de la fira Xic's també arrencaran aquest divendres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: