Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La jove esportista reusenca Núria Gil Clapera serà la pregonera de Sant Pere

La pregonera de la Festa Major de Reus destaca pel seu llarg palmarès en curses de muntanya, a més de ser fisioterapeuta i osteòpata 

La jove esportista reusenca i fisioterapeuta de professió Núria Gil Clapera serà la pregonera d'aquesta Festa Major de Sant Pere 2023 La jove esportista reusenca i fisioterapeuta de professió Núria Gil Clapera serà la pregonera d'aquesta Festa Major de Sant Pere 2023 REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Juny 2023 12:31

La jove esportista reusenca i fisioterapeuta de professió Núria Gil Clapera serà la pregonera d'aquesta Festa Major de Sant Pere 2023, després de rebre l'encàrrec de l'alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita.

Núria Gil Clapera va néixer a Reus l'any 1991 i és atleta i corredora de muntanya, fisioterapeuta i osteòpata. Destaca el seu llarg palmarès en curses de muntanya, havent aconseguit aquest any 2023 les primeres posicions al Campionat d'Espanya KmV, a l'Spartan Trail Patagonia Run, a la Transgrancanaria i també al Campionat de Catalunya Trail.

Vinculada des de molt jove al món de l'atletisme, va estudiar fisioteràpia a Reus, a la Universitat Rovira i Virgili, i posteriorment, Osteopatia a l'Escola d'Osteopatia de Catalunya. Actualment, compagina la seva feina com a atleta professional amb la de fisioterapeuta i osteòpata en consulta privada a la capital del Baix Camp.

L'any 2021 va rebre una placa commemorativa per part de l'Ajuntament de Reus com a reconeixement als seus mèrits esportius en l'àmbit de les curses de muntanya.

El Pregó de la Festa Major de Sant Pere 2023 es farà, el dissabte dia 24 de juny, a les 20:00 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: