Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La tronada, el lluïment del seguici i els Xiquets de Reus marquen el matí de Sant Pere

L'exalcalde Carles Pellicer i els regidors i regidores del govern municipal 2019-2023 que no continuen aquest mandat han encès la Tronada

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha convidat l'exalcalde Carles Pellicer -i la resta de regidors i regidores que no continuen aquest mandat- a encendre la tronada L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha convidat l'exalcalde Carles Pellicer -i la resta de regidors i regidores que no continuen aquest mandat- a encendre la tronada REUS.CAT
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2023 20:34

Els actes centrals del matí d'aquest dijous de Sant Pere han engegat a les 11:00 h en punt amb l'esclat de la tercera tronada de la festa major. Els regidors i regidores del govern municipal 2019-2023 i que no continuen a l'actual mandat han estat els escollits per l'alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, per encendre la Tronada. L'anterior alcalde, Carles Pellicer, ha estat l'artífex de procedir a l'encesa.

Tronada matí Sant Pere 2023

La tronada d'aquest migdia (Reus.cat)

Posteriorment, la plaça del Mercadal ha estat l'escenari de l’actuació de lluïment dels grups festius de la ciutat, precedida del Bou enflocat, una antiga tradició de Reus i de diversos punts d’Europa que consisteix en guarnir un bou amb flors i cintes amb motiu d’una festa assenyalada.

lluïment Seguici Sant Pere matí 23

L'actuació de lluiment dels grups festius (Reus.cat)

Finalment, l’exhibició castellera dels Xiquets de Reus ha tancat els actes del matí de Sant Pere.

Xiquets de Reus Sant Pere 2023

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: