Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona col·labora en una desena d’actes de Santa Tecla

El Moll de Costa i el Serrallo seran els principals escenaris on es desenvoluparan les activitats

El Moll de Costa serà un dels escenaris d'actes de Santa Tecla El Moll de Costa serà un dels escenaris d'actes de Santa Tecla PORT DE TARRAGONA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Setembre 2023 13:15

El Port de Tarragona tornarà a participar i organitzar una desena d’actes per les Festes de Santa Tecla. El Moll de Costa i el Serrallo seran l’escenari principal d’aquests esdeveniments. A més, l’Autoritat Portuària també col·labora amb diferents entitats com la Cucafera, els Diables de Voramar o la Colla Castellera dels Xiquets del Serrallo.

A més, enguany, el Port de Tarragona patrocinarà dos actes de rellevància com és el Ball de Dames i Vells i també la retransmissió de la diada castellera de la mà de RAC1.

Calendari d’actes

Els actes on el Port de Tarragona hi formarà part arrancaran el dimecres 13 de setembre amb la celebració dels 10 anys del Fet a Tarragona al Tinglado 1 del Moll de Costa. L’endemà, el dijous 14 s’inaugurarà l’exposició “Petits” d’Antonio Latre a les 19 h també al Tinglado 1. El mateix dia i a la mateixa hora, però al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona es celebrarà la Conferència i Inauguració de l’exposició Parc del Port.

El dissabte 16 de setembre al Refugi 1 se celebrarà la Festa per a Tothom, la fórmula inclusiva de les persones amb capacitat especials a les Festes de Santa Tecla i que aquest any celebra la seva 31a edició organitzada per DOW. També el 16 de setembre es durà a terme la Marxa de l'aigua de Sant Magí, una activitat no competitiva de resistència seminocturna de 35 quilòmetres, amb sortida des de Rodonyà fins al Moll de Costa. Per acabar, a les 22 h i a la pèrgola del Serrallo es farà el 74è Concurs de Colles Sardanistes, la previsió és de més de 300 sardanistes d’arreu de Catalunya.

El diumenge 17 de setembre el Moll de Costa i el Serrallo participaran de l’escenari de la 43a edició de la Peonada Popular. Pel 16 i 17 de setembre el Reial Club Nàutic de Tarragona ha organitzat la 6a Travessa Regata de Santa Tecla dins de la Lliga de creuers.

Exposicions

A banda de l’exposició “Petits” d’Antonio Latre, el Moll de Costa continuarà acollint exposicions com els "Cent Anys del Rellotge del Port" al Tinglado 2, i la "Santa Tecla Petita aquarel·lada" de Josep M. Sanchez Maza al Refugi 2.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: