Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí viu un intens cap de setmana de Festa Major d’Hivern

El Pregó de Josep Bertran, exresponsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, i l'entrega dels Premis i Distincions Honorífiques obren les festes

Constantí ha viscut el primer cap de setmana d'actes de la Festa Major de Sant Sebastià Constantí ha viscut el primer cap de setmana d'actes de la Festa Major de Sant Sebastià AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2024 07:16

Constantí ha celebrat aquest cap de setmana el gruix dels actes de la seva Festa Major d’Hivern en honor a Sant Sebastià. Els actes s’iniciaven oficialment el passat divendres 19 de gener amb el tradicional Pregó de Festa Major d’Hivern a càrrec de Josep Bertran, qui ha estat durant molts anys responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona. Seguidament es va fer entrega dels Premis i Distincions Honorífiques de l’any 2023 amb els reconeixements que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria han contribuït a augmentar el bon nom del municipi.

Premis i Distincions Honorífiques 2023

Els premis d’aquest últim any van ser: Medalla de la Vila (a títol pòstum) per a Josep Maria Franquès Martí, Premi Tulcis al Mèrit Artístic per a Alèxia Pascual, Premi Centcelles al Mèrit Empresarial per a Tallers Queralt i Farmàcia Roig, i els Premis Tulcis al Mèrit Esportiu que es van entregar a l’equip Femení del Centre d'Esports Constantí, els jugadors del Nàstic Genuine Rubén Almazán Estepa i Javier Sarabia Martínez, l’equip Femení del Club Bàsquet Constantí i l’ Aleví "B" del Centre d'Esports Constantí

Estrena del documental sobre els 25 anys de Constantí Ràdio

Després del Pregó es va celebrar un sopar de Festa Major d’Hivern commemoratiu del 25è aniversari de Constantí Ràdio i amb l’estrena d’un documental sobre els 25 anys de l’emissora local. La nit de divendres finalitzava amb un concert a càrrec del grup de versions “Ready to Rock”.

Sant Sebastià

Com és habitual, el 20 de gener, Diada de Sant Sebastià, va concentrar els actes més tradicionals de la Festa Major, amb el Solemne Ofici, la benedicció de les coques i el Ball de lluïment de tots els elements del Seguici. Els actes van continuar amb una ballada de sardanes i vermut popular al carrer Major i, ja a la tarda, va tenir lloc el concert i ball de Festa Major amb l'actuació de l’Orquestra New Marabú. El mateix dia de Sant Sebastià, a la tarda, es va fer el correfoc “Un tomb de raval” organitzat per l’Associació Amics de la Cola C.O.C.A. 

Musical 'Peter Pan' i tribut a Serrat

El diumenge 21 de gener, al matí, es va fer la presentació dels equips del planter del Centre d’Esports Constantí. Ja al migdia es va poder veure al Pavelló Poliesportiu l'espectacle musical infantil "Peter Pan. Un musical muy especial"; i el mateix diumenge a la tarda va tenir lloc un concert Tribut a Joan Manuel Serrat.

Els actes de la Festa Major dHivern a Constantí continuen aquesta setmana i s’allargaran fins al diumenge 4 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: